Virga kļuvis par jauno «Bon Jovi» ģitāristu*

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1990. gadā, kad Latvija vēl atradās PSRS sastāvā, Amerikas latvietis Ralfs Augstroze no Latvijas uz ASV uzaicināja grupas «Remix» mūziķus, lai veidotu hārdroka supergrupu «Riga». Viens no mūziķiem bija slavenais «līvs» Ainars Virga, kurš ar savu meistarīgo ģitārspēli patīkami šokēja daudzus vietējos. Mūzikas industrijas aprindās klīst runas, ka viņš pat pretendējis uz vietu grupas «Def Leppard» pamatsastāvā.

Diemžēl grupa «Riga» savu potenciālu neizmantoja. Laiki mainījās, un, rokmūzikā ienākot grandžrokam ar Kurtu Kobeinu priekšgalā, garo, lokaino matu īpašnieki - hārdroka grupas bija spiestas atkāpties. Tiesa, ierakstītais materiāls tomēr 2015. gada nogalē dienas gaismu ieraudzīja (skat. TVNET interviju ar supergrupas mūziķiem).

Virga atgriezās Latvijā un turpināja muzicēt ar «Līviem», taču savu sapni par pasaules slavu viņš nebija zaudējis ne dienu. Viņš regulāri sūtīja savu promo video dažādām slavenām pasaules rokgrupām, cerēdams, ka kāda no tām viņu uzņems savā sastāvā.

Kad 2013. gadā pasauli pāršalca ziņas, ka slavenās grupas «Bon Jovi» ģitārists Ričijs Sambora, nesagaidot koncertturnejas noslēgumu, ir pametis grupu, Virga reaģēja nekavējoties. «Bon Jovi» rindās Sambora bija spēlējis kopš 1983. gada, un ieņemt viņa vietu būtu bijis milzīgs gods.

Tomēr «Bon Jovi» tolaik atrada citu aizstājēju - Filu Ksenidisu, un Virga palika uzreiz aiz strīpas. Taču ne uz ilgu laiku. «Bon Jovi» līders Džons Bon Džovi pēdējos mēnešos vairākkārt izteicis neapmierinātību ar jauno ģitāristu un tieši šodien paziņojis, ka

Ksenidis ir izmests no grupas un viņa vietā tiek pieņemts Virga.

Tagad mums ir ne tikai basketbolists vienā no lielākajiem NBA klubiem, bet arī ģitārists vienā no pasaules slavenākajām grupām!

* Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts un nav nevienam saistošs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu