Kendriks Lamārs ir «Jaunais pāvests»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Džūda Lov*, pabīdies! Tikai nedēļu pēc tam, kad Komptonas reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) publicēja savu jauno dziesmu «The Heart Part 4», mākslinieks mūs ir iepriecinājis ar vēl vienu jaunu dziesmu un video – «Humble».

Dziesmas klipā Lamārs iejuties pāvesta tēlā, paralēli tam redzami orveliski kadri ar vairākiem melnādainiem vīriešiem, kadri, kuros cilvēku galvas ir liesmās, un kadri, kuros redzamas daiļas būtnes skaitām dolārus. Izspēlēta arī vakarēdiena kārts.

Lamārs, kurš savā iepriekšējā darbā pats sevi pasludināja par «hiphopa atskaņu glābēju» («a hip-hop rhyme savior»), savā jaunajā dziesmā, kuras producents ir uz popularitātes viļņa esošais Mike Will Made-It, šķiet, sludina pazemību, pazemību pēdiņās.

«Humble» videoklipa režisors ir Deivs Meierss (Dave Meyers), kura iepriekšējais veikums ir Arianas Grandes (Ariana Grande) un Džona Ledženda (John Legend) videoklips dziesmai no filmas «Beauty and the Beast».

Pagaidām no Lamāra nav saņemtas oficiālas ziņas par viņa jaunā albuma iespējamo iznākšanas datumu, tomēr «The Heart Part 4» viņš deva nepārprotamus mājienus, ka nozīmīgs datums būšot 7. aprīlis.

29 gadus vecā Kendrika iepriekšējais albums «untitled unmastered.» izdots 2016. gadā.

* Džūda Lovs seriālā «Young Pope» atveido pāvestu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu