Dīvainākās lietas, kuras slavenības vēlas grimētavās pirms uzstāšanās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ierodoties uz koncertiem, modes skatēm, filmēšanas laukumiem, slavenības sev atvēlētajās aizkulišu telpās pavada daudz laika, tāpēc nav brīnums, ka ikvienai zvaigznei ir savas prasības, gan kādai jāizskatās telpai, gan kam tajā jāatrodas. Lūk, dīvainākās un vienkāršākās slavenību vēlmes!

Dziedātāja Dženifera Lopesa

Lai slavenība piekristu piedalīties koncertā, viņas aizkulišu telpai ir jāsmaržo pēc vaniļas, tajā jāatrodas spoguļiem, kuros viņa sevi redz pilnā augumā, tāpat arī aizkulisēs nepieciešamas austiņas, kuras rotātas ar dārgakmeņiem, lai zvaigzne var klausīties mūziku. Protams, neiztikt bez Kubas kafijas un maizes.

Dziedātāja Madonna

Lai ikvienā koncerta vietā justos kā mājās, dziedātāja visur līdzi vadā pašas izvēlētas mēbeles, kuras izvieto sev atvēlētajā telpā. No pasākumu organizatoriem zvaigzne pieprasa pavāru un gana lielu vietu, lai tajā varētu atrasties divsimt cilvēki. Vēl māksliniece vēlas enerģētiski uzlādētu ūdeni, trīs orhidejas, trīs sveces un sāli no Nāves jūras. Pēc uzstāšanās slavenība pieprasa profesionāļus, kuri tā iztīrīs grimētavu, ka tajā nepaliks viņas DNS.

Modele Naomi Kempbela

Modele, lai piedalītos modes skatēs, dažādās reklāmas kampaņās, pieprasa tikai masāžas meistari, bet tai ir jābūt jaunai sievietei.

Dziedātāja Bejonsē

Bejonsē pieprasa, lai viņas aizkulišu telpa sastāv no divām telpām, viena kalpo kā viesistaba un tajā jāatrodas baltām mēbelēm, bet gaisa temperatūra nedrīkst pārsniegt +22 grādus. Otrajā telpā jābūt grima galdiņam, īpašai gaismai, kā arī vietai viņas garderobei. Tāpat slavenība vēlas kafijas automātu, kuru neviens nav lietojis, un apsardzes dubultošanu, lai būtu pilnīgā drošībā.

Dziedātāja Adele

Māksliniece vēlas, lai viņas telpā būtu sešas jaunas tasītes tējai, iespēja uzvārīt tēju, trauks ar sviestmaizēm, šokolādes batoniņi, musli, vīns un alus, kas ražots Eiropā.

Dziedātāja Meraija Kerija

Dziedātājas aizkulišu telpai ir jāsastāv no divām telpām, vienu telpu viņa vienmēr atvēl savam sunim, tualetē jābūt zelta krāniem un rokturiem, kā arī minerālūdenim, vannas istabā jāatrodas 200 dvieļiem, tāpat slavenība neatsakās no 1500 dolāru vērta šampanieša.

Dziedātāja Rianna

Zvaigzne vēlas, lai viņas grimētavā būtu paklājs, uz kura uzzīmēts leopards, paklājam jābūt ideāli tīram, jo Rianna staigā basām kājām. No ēdiena slavenībai jāsagatavo divdesmit četri vistu spārniņi, sīki sagriezts cepts cālis, baltie rīsi, sāļie banānu čipsi, kā arī kukurūzas čipsi ar sieru.

Dziedātāja Selēna Gomesa

Dziedātāju Selēnu Gomesu var uzskatīt par nepieklājīgi pieticīgu, viss, ko viņa vēlas, ir minerālūdens, mazsālīti gurķīši, kā arī japāņu ēdiens ramēns.

Dziedātāja Rita Ora

Pirms uzstāšanās mūziķe vēlas iestiprināties ar «Green & Blacks» šokolādi, sviestmaizēm ar vistu un karstu mērci «Nandos».

Reperis Dreiks

Reperim ir vienalga, kā izskatās telpa un kas sagatavos ēst, galvenais, lai ir ļoti daudz piparmētru ziepju, slavenība izmanto tikai zīmola Dr. Bronner ziepes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu