Ādažu novadā atklāj šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/ZAAO

Šodien atklāts šķiroto atkritumu pieņemšanas laukums Ādažu novadā, informēja SIA «Eco Baltia vide» pārstāvji.

Laukums atrodas Ādažu novada Kadagā. Atkritumu pieņemšanas laukumā, kas ir 700 kvadrātmetru platībā, ir izvietoti šķirošanas konteineri ar norādēm, kur un ko drīkst izmest.

Uzņēmuma pārstāve Ilze Čikule norādīja, ka šī šķiroto atkritumu pieņemšanas laukuma izveide pilnībā finansēta no Ādažu novada domes līdzekļiem, bet «Eco Baltia vide» nodrošina tā uzturēšanu un materiālu apsaimniekošanu.

Laukumā ikviens Ādažu novada iedzīvotājs var nodot nevajadzīgās elektroiekārtas, vienu autoriepu komplektu gadā, papīru, kartonu, stikla pudeles un burkas, skārdenes, koka iepakojumu, lampas, spuldzes, baterijas un akumulatorus. Iedzīvotāji laukumā nevajadzīgas lietas var nodot bez papildu samaksas.

Katrs «Eco Baltia vide» klients, uzrādot klienta numuru vai pierādot Ādažu novada iedzīvotāja statusu, gada laikā bezmaksas var nodot 100 kilogramu lielgabarīta atkritumu, kā arī laikā pēc jaunā gada nodot svētku eglītes un adventes vainagus.

«Firmas.lv» dati liecina, ka «Eco Baltia vide» izveidota 1996.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 203 470 eiro, tas pieder SIA «Eco Baltia grupa». 2015.gadā uzņēmuma «Eco Baltia vide» apgrozījums bija 7 416 530 eiro, bet peļņa - 342 571 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu