Tā izskatās sieviete aiz Bārta Simpsona balss!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

ASV animācijas seriāla «Simpsoni» («The Simpsons») Bārta lomas ierunātāja pārsteigusi kādu pusaudzi, uz viņa lūgumu nopirkt cepumus atbildot sava populārā varoņa balsī. Internetā plašu uzmanību izpelnījies videoieraksts, kurā redzams, kā 13 gadu vecais Džeimss uzrunā Nensiju Kārtraitu, kura kopš 1989. gada ierunā Bārta Simpsona balsi.

Džeimss pie lielveikala uzrunā garāmgājējus, mēģinot pārdod cepumus skolas labdarības pasākumam. Uzrunājot aktrisi, viņš saka, ka viņam ir jāpārdod septiņas kastes cepumu.

«Ļauj minēt, tev ir 14 gadu,» Kārtraita saka Džeimsam, kurš atbild, ka ir 13 gadu vecs.

Uz to aktrise jau Bārta Simpsona balsī saka: «Man ir desmit gadu. Man ir desmit gadu un es mācis Springfīldas pamatskolā.» «Esmu Bārts Simpsons,» viņa piebilst.

Sarunas biedrs acīmredzami neuztver joku, pieklājīgi atbildot, ka «tas ir patiešām labs attēlojums».

Aktrise jautā zēnam, kurš mācās 8. klasē, vai viņš zina, kādu tēlu viņa atveido un kas ierunā šo balsi seriālā. Uz Džeimsa atbildi, ka viņš to nezina, Kārtraita, runājot Bārta balsī, aicina viņu paspiest roku.

Tad arī beidzot Džeimss saprot, ka ir saticis īsto Bārta Simpsona balss īpašnieci.

Kārtraita, smejoties un runājot Bārta balsī, iegādājas no zēna desmit cepumu iepakojumus, bet Džeimss ir acīmredzami pārsteigts.

Vēlāk video redzams, ka aktrise automašīnā vēlreiz apstājas pie pusaudža, sniedzot viņam autogrāfu, lai viņam būtu pierādījums, ka patiešām saticis Bārtu Simpsonu, kura balss 59 gadus vecā Kārtraita ir kopš 1989. gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu