Ja pārāk skaļi klausīsies Edu Šīranu, nonāksi aiz restēm!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sievietei Anglijā piespriests astoņu nedēļu ieslodzījums par to, ka viņa skaļi atkārtojumā spēlēja dziedātāja Eda Šīrana dziesmu «Shape of You». Tiesnesis nolēma, ka Sonja Braisa no Vilenholas radīja «pilnībā nepieņemamu traucējumu līmeni», atkārtojumā spēlējot šo dziesmu. Kaimiņi bija sūdzējušies policijai, ka viena dziesma skan pusstundas garumā.

«Jums ir jāiemācās, ka ir jāuzvedas kā saprātīgam un atbildīgam pieaugušam cilvēkam, un nedrīkst savu kaimiņu dzīvi padarīt neciešamu,» norādīja tiesnesis.

Iepriekš Braisas mājokļa iznomātājs «Walsall Housing Group» panāca, ka tiesa pieņem lēmumu, ar kuru sievietei aizliegts radīt neērtības vai apgrūtinājumu citiem. Par šī tiesas lēmuma pārkāpšanu Braisa pavadīja aiz restēm sešas nedēļas.

Šā gada sākumā klajā nākusī «Shape of You» guvusi lielus komerciālus panākumus. Dziesma iekļuvusi singlu topa pirmajā vietā 30 pasaules valstīs, tostarp Lielbritānijā, ASV, Kanādā, Austrālijā, Vācijā un Francijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu