LZS kongresā 8.aprīlī vēlēs politiskā spēka vadību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongresā 8.aprīlī notiks partijas vadības vēlēšanas, aģentūru LETA informēja LZS ģenerālsekretārs Artūrs Graudiņš. Kongress notiks Jelgavas pilī no plkst.10.

LZS apgabala konferenču lēmumu apkopojums liecina, ka ilggadējā partijas vadītāja, Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Augusta Brigmaņa kandidatūra uz partijas priekšsēdētāja amatu izvirzīta no Kurzemes, Zemgales, Rīgas un Latgales konferencēm.

Tāpat uz priekšsēdētāja amatu izvirzīta zemkopības ministra Jāņa Dūklava kandidatūra, jo viņam atbalstu paudusi Vidzemes konference.

Uz diviem partijas priekšsēdētāja vietnieka amatiem izvirzītas Dūklava, ZZS valdes priekšsēdētāja Armanda Krauzes, Saeimas deputātu Aināra Mežuļa un Edgara Putras, kā arī Jelgavas mēra Andra Rāviņa kandidatūras.

Uz valdi no Vidzemes kandidēs Hardijs Vents un Ringolds Arnītis, no Kurzemes - Dainis Karols un Jānis Abakuks, no Zemgales - Uldis Augulis un Gints Kaminskis, no Rīgas - Andrejs Spridzāns un Reinis Uzulnieks, bet no Latgales - Skaidrīte Pilāte un Andris Kazinovskis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu