Keišs: «Atkailināties ir grūti»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Aktieris Andris Keišs (42) režisora Staņislava Tokalova psiholoģiskajā drāmā «Tas, ko viņi neredz» gultas ainās redzams kopā ar galvenās sieviešu lomas atveidotāju - krievu aktrisi Katerinu Spicu (31), un pēc filmas viņš atzinis, ka atkailināties un filmēties intīmos apstākļos nav viegli.

«Esmu bijis kails, gan spēlējot uz skatuves, gan filmējoties filmās, un varu teikt, ka abos veidos atkailināties ir grūti. (..) Taču viss atkarīgs no scenārija - ja atkailināšanās patiešām nepieciešama, es varu to izdarīt,» intervijā žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Keišs.

Aktieris izdevumam arī atklāj, ka filmas kailskatos pat nav apsvēris izmantot dublieri, jo ar aktrisi viņam ļoti labi sapasējis: «Kāpēc gan skaistiem cilvēkiem būtu vajadzīgi dublieri? Mēs visi esam ārkārtīgi skaisti, tāpēc visu filmas laiku bijām paši savos ķermeņos.»

Aktiera sieva, operdziedātāja Kristīne Zadovska, «Privātajai Dzīvei» kinolentes pirmizrādē pastāstīja, ka viņu vairs nekas nespēj pārsteigt, jo vīrs daudzkārt redzēts citu sieviešu apskāvienos uz skatuves un uz ekrāna. Viņa kā māksliniece saprot šādu romantisku skatu nepieciešamību un pārsvarā nav greizsirdīga uz citām sievietēm.

«Vienmēr mēģinu paturēt prātā, ka tas ir tikai darbs. Neslēpšu, ka dažkārt gan pēc tam man gribas mājās viņam paprasīt - nu, bet kā tas bija?» komentējusi Zadovska.

Kā zināms, Keišs piedalījies tādās filmās kā «Rīgas sargi», «Rūdolfa mantojums», «Seržanta Lapiņa atgriešanās», «Kolka Cool» un būs redzams arī «Nameja gredzenā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu