RFW atklāšana: modes šiks un auto glamūrs Gruzijas mērcē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Atklāta Rīgas modes nedēļa, kas šajā sezonā ilgs līdz 1. aprīlim un apmeklētājus un dalībniekus priecēs ar spilgtiem pasākumiem, dizaineru skatēm un tematiskām prezentācijām. Pirmo reizi RIGA FASHION WEEK 13 gadu eksistences laikā modes sesijas atklāšana notiks Rīgas Motormuzejā, kura mūsdienīgā un tehnoloģiskā atmosfēra piešķirs skatēm īpašu kolorītu.

Rīgas Motormuzejā starp retro klases automobiļiem 28. martā notika RFW atklāšana, kurā redzējām Gruzijas modes zīmola Dalood kolekciju.

Dalood ir raksturīgi izšuvumi ar roku, kurus modes mākslinieks šajā sezonā harmoniski apvieno ar raupju ādu un mežģīnēm.

Atklāšanas pasākumā redzējām arī Igaunijas zīmola KÄT tērpu skati. Tas pozicionē sevi kā apģērbu zīmolu modernām sievietēm, kuras ciena ilgtspējīgu un ekoloģisku dizainu. KÄT stils apvieno sevī Ziemeļvalstīm raksturīgo minimālismu ar retro elementiem.

Šajā vakarā savu sezonas kolekciju publikai rādīja arī vēl zīmols no Gruzijas Mariam Gvasalia. Tādā veidā uz galvaspilsētas galvenās mēles pirmo reizi tiks prezentēta Gruzijas mode, kura RFW atklāšanas pasākumā paspilgtinās Baltijai raksturīgo ziemeļniecisko stilu ar drosmīgām krāsu un faktūru kombinācijām, atspoguļojot šīs Kaukāza tautas daudzveidību un individualitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu