Anna Krimele, eks Lieckalniņa palīdz atkarīgajiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Anna Krimele, eks Lieckalniņa ar semināru palīdzību palīdz atkarīgajiem, sieviete zina, kā tas ir - būt līdzatkarīgai, jo ir saskārusies ar tuva cilvēka atkarību. Kā informē izdevums «Kas Jauns», sieviete vada seminārus un cenšas palīdzēt nelaimē nonākušajiem.

Anna zina, kā tas ir - būt līdzatkarīgai, jo dzīves laikā saskārusies ar tuva cilvēka atkarību. Viņa apzinās, ka cilvēku dzīve iet postā, tāpēc sākusi palīdzēt tiem, kuri iekrituši atkarības valgos.

Ikšķiles Sv.Meinarda evaņģēliski luteriskajā baznīcā sieviete noorganizējusi semināru «Uz robežas. Par atkarību un līdzatkarību», uz to bija aicināti visi, kuriem saistošas atkarības un līdzatkarības.

Anna piemetina, ka atsaucība ir liela, Latvijā daudzi saskaras ar dažādām atkarībām vai diendienā ir kopā ar cilvēkiem, kuri cīnās ar dažādu vielu atkarību.

Otrs solis būs atbalsta grupas izveide, un šādas grupas tiks veidotas jau aprīlī.

Semināri tiek vadīti kopā ar mācītāju Dzintaru Laugali un Kanādas evaņģēliski luteriskās baznīcas pensionēto mācītāju Māri Ķirsonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu