Ešlija Grīna atbalsta kolēģes Kristenas Stjuartes iznākšanu no «skapja»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Ešlija Grīna, kuru iepazinām, pateicoties viņas lomai filmā «Krēsla», komentējusi savas kolēģes, aktrises Kristenas Stjuartes iznākšanu no «skapja». Filmas uzņemšanas laikā Stjuarte un otrs galvenās lomas atveidotājs Roberts Patinsons bija pāris, vēlāk izrādījās, ka tas viss tika iestudēts reitingu dēļ.

Gandrīz uzreiz pēc filmas pēdējās daļas reprezentēšanas Kristena izšķīrās no Patinsona un sāka izrādīt savu interesi par sievietēm, par ko viņas kolēģe Ešlija ir lepna.

Grīna neslēpj, ka lepojas ar paziņu, īpaši zinot, ka, esot viņai pašai, Kristena jūtas daudz laimīgāka un apmierinātāka ar dzīvi.

Ešlija Stjuarti uzskata par drosmīgu, jo kura katra personība neuzdrošinātos paziņot ko tādu, kas var izbojāt visu karjeru, kā nekā viņas tēls tika veidots pilnībā pretējs tam, kā Kristena sevi parāda sabiedrībā.

Grīna, runājot par «Krēslas» laikiem, pastāsta, ka bieži tiekas ar Robertu Patinsonu un Kelanu Lucu, kurus uzskata par labiem draugiem, bet, satiekot Stjuarti dažādos saviesīgos pasākumos, viņas neizturas kā svešinieces, bet atrod laiku sarunām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu