Aktieris Čārlijs Hanems mikrobu dēļ necieš filmēties erotiskās ainās!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par spīti tam, ka aktieris Čārlijs Hanems ir apveltīts ar lielisku augumu un bieži vien filmās filmējas erotiskās ainās kopā ar pasaules skaistākajām aktrisēm, tieši šīs ainas ir tās, kuras necieš pats aktieris.

Aktieris pastāstījis, ka necieš erotiskās ainas ne tikai to neveiklību dēļ, bet tāpēc, ka jau no bērnības izjūt paniskas bailes no mikrobiem un laikā, kad tavs ķermenis pieskaras otram ķermenim, nav iespējams neiegūt uz savas ādas otra mikrobus.

Čārlijs pat nevēlas skūpstīties ar aktrisēm, viņš vēlas visu savu dzīvi skūpstīt tikai vienu sievieti – savu tagadējo meiteni.

Bailes no mikrobiem radās, kad aktierim bija deviņi gadi: viņa dzimtajā ciemā izplatījās infekcija, kuras dēļ vairāki bērni palika akli, tas lika Hanemam jau no bērnības baidīties no mikrobiem, pārmērīgi daudz reižu mazgāt rokas, bieži izmantot cimdus, restorānos dezinficēt galda piederumus un pašu galdu, kā arī tam ikdienā jāsaskaras ar daudz citiem izaicinājumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu