Pirms «Phantogram» uzstāsies pašmāju grupa «Bandmaster»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Jau 6. aprīlī Rīgā gaidāms vienīgais amerikāņu elektroniskā roka un triphopa dueta «Phantogram» koncerts Baltijā. Koncerts «Palladium» zālē būs veltīts grupas jaunākā albuma «Three» atbalstam. Par iesildītājiem izvēlēta pašmāju grupa «Bandmaster».

«Bandmaster» ir elektroniskās mūzikas grupa, ko veido Latvijā pieprasītais producents un dīdžejs Rudd, hiphopa māksliniece VIŅA (Zelma Jēgere) un Andis Ansons. Kopš 2014. gada Bandmaster ir izdevusi vairākus singlus, divus no tiem sadarbībā ar Dirty Deal Audio. «Us» atskaņots autoritatīvajā Losandželosas radiostacijā KRCW, kā arī Igaunijas «Raadio 2». Dziesma «Get Live» tika ierakstīta ar leģendārās hiphopa grupas «Jurassic 5» dalībnieku Akil the MC. Singla video, ko veidoja Adriāna Roze, uzvarēja nominācijā «Labākais mūzikas un dejas videoklips» Čīles «Bestias Danzantes Festival de Cine de Danza», kā arī tika nominēts citos starptautiskos filmu festivālos un «Zelta mikrofonam». «Bandmaster» ir pārstāvējuši Latviju divos starptautiskajos mūzikas gadatirgos - Eurosonic Noorderslaag 2017 un Budapest Showcase Hub 2016.

Biļetes uz «Phantogram» koncertu 6. aprīlī koncertzālē Palladium pieejamas «Biļešu servisa» tīklā un tirdzniecības vietās.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu