Hamiltons: Ferrari šogad ir favorīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Trīskārtējais F-1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons ir izteicies, ka, viņaprāt, Ferrari ir galvenie favorīti 2017.gada Konstruktoru kausa izcīnīšanai.

Lai arī Hamiltons aizvien pārstāv Mercedes-AMG komandu, kurai pēdējos trīs gadus Formula-1 seriālā bijis nospiedošs pārsvars, viņš pēc aizvadītajiem pirmssezonas testiem izteicies, ka galvenie favorīti uz titulu ir Ferrari, ko pārstāv Sebastjans Fetels un Kimi Raikonens, ziņo BBC.

«Es redzu, ka Ferrari ir ātrākie. Viņi pilnīgi noteikti ir favorīti,» sacījis Hamiltons.

Tai pašā laikā četrkārtējais F-1 čempions Fetels ir nedaudz piesardzīgāks par konkurentu.

«Mēs darām visu iespējamo, lai viņus panāktu,» - tā Fetels.

Vācietis neuzskata, ka pēc izmaiņām tehniskajā reglamentā, kā dēļ formulas kļuvušas ātrākas un prasīgākas pret braucējiem, apdraudēs Mercedes-AMG dominējošo pozīciju. Galu galā, tieši Mercedes-AMG bijusi līdervienība visus trīs gadus kopš turbo-hibrīddzinēju ieviešanas, turklāt titulus izcīnījusi ne tikai komanda, bet arī tās braucēji - divas reizes Hamiltons un vienu reizi Niko Rosbergs.

Fetels savu viedokli pamato ar to, ka tik spēcīga komanda, kāda ir Mercedes-AMG, noteikti spēs uzbūvēt spēcīgu formulu arī pēc tik ievērojamas noteikumu maiņas.

Hamiltons tikmēr saka, ka cer iesaistīties cīņā ar Fetelu, jo īstas duelēšanās trasē starp abiem neesot bijis, un, cerams, arī 35 gadus veco Fernando Alonso, kura karjera tuvojas noslēgumam, bet McLaren-Honda turpina cīnīties ar motoru problēmām.

Tāpat Hamiltons nevarot sagaidīt, kādu sniegumu sezonas pirmajā posmā Austrālijā (jau šajās brīvdienās) rādīs Red Bull komandas braucēji Daniels Rikjardo un Makss Verstapens, jo pirmssezonas testos viņu bolīdi bijuši lēnāki par Ferrari.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu