Ozols noslēgs turneju «Laika kapsula» Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju hiphopa izpildītājs Ozols, kas pagājušā gada nogalē atzīmēja 20. gadus uz skatuves, 2017. gada martā un aprīlī ir devies koncertturnejā «Laika kapsula». Turnejas noslēguma koncerts paredzēts Liepājā 8. aprīlī klubā «Fontaine Palace» (Dzirnavu iela 4).

Noslēguma pasākums plānots ar dzīvo sastāvu, kā arī īpašiem viesiem, kas tiks izziņoti nedēļu pirms pasākuma norises.

«Laika kapsula ir veltīta divdesmit gadiem uz skatuves, un šajā koncertā mēs izpildīsim dziesmas no grupas «Fact» daiļrades, kā arī no manām relīzēm «Cieņa un mīlestība», «Neatkarība», «Atpakaļ nākotnē», «Streetshop mixtape Vol. 1», kā arī būs iespējams kāds pirmatskaņojums no topošā albuma,» preses paziņojumā raksta Ozols.

«Šī koncertprogramma ir īpaša ar to, ka mēs izpildīsim dziesmas, ar ko es pats nebiju nekur uzstājies vairāk kā 15 gadus, mēs kopā ar pavadošo sastāvu esam atdzīvinājuši tādus singlus kā «Creepin Shadows», «Bokss», «Neko 2005», kas paredzētajos koncertos skanēs blakus maniem jaunākajiem veikumiem.

Biļetes šeit:

Pirmās 150 biļetes uz noslēguma koncertu par īpašu cenu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu