Latvijā zināmas personas vērtē jauno dziedātāju sniegumu konkursā «Kids Awards 2017»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Photo IF

16.martā Rīgā norisinājās bērnu vokālā konkursa «Kids awards 2017» atlase, kur jaunos censoņus vērtēja dziedātāji Miks Dukurs, Sabīne Berezina, Viktors Zemgals, kā arī skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, deputāte Olga Veidiņa un pasākuma organizators Edgars Toretto.

Jauno dziedātāju atlases laikā uz skatuves kāpa arī žūrijā esošie dziedātāji, lai iedvesmotu un motivētu dalībniekus attīstīties un tiekties uz muzikālajām virsotnēm, lai piepildītu radošos sapņus.

Klausoties Mika Dukura, Sabīnes Berezinas un konkursā «Supernova 2017» iepazītās grupas «HiQ» uzstāšanos, bērni dziedāja līdzi dziesmām un baudīja pēcpusdienu kopā ar citiem topošajiem dziedātājiem.

Konkursa daļā bērniem no 5 līdz 15 gadu vecumam bija iespēja pusotras minūtes laikā parādīt savas prasmes kompetentas žūrijas priekšā un izcīnīt iespēju piedalīties «Kids awards 2017» tālākajos konkursa pasākumos, toties finālā ikviens dalībnieks uzstāsies kopā ar kādu Latvijā populāru mākslinieku.

Žūrijas locekļi pēc rezultātu paziņošanas neaizmirsa uzmundrināt bērnus, kuri neiekļuva nākamajā konkursa kārtā, un teica lielu paldies vecākiem un vokālajiem pedagogiem par bērnu motivēšanu un atbalstīšanu.

Pēc konkursa daudzi dalībnieki, kā arī žūrijas locekļi nesteidzās mājās, bet baudīja nesteidzīgas pusdienas un pārrunāja muzikālos jaunumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu