Ventam Krauklim pēc pārdzīvotā infarkta visvairāk bijis žēl savu jauno sieviņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Kapellas «Bumerangs» līderim, Valkas mēram Ventam Armandam Krauklim pasliktinājies veselības stāvoklis, un vīrietis mēnesi pēc piecdesmit trešās dzimšanas dienas pārcietis infarktu. Kā raksta izdevums «Kas Jauns», visvairāk šajā situācijā viņam bijis žēl savas trīsdesmit trīs gadus vecās sievas, kura palika mājās viena ar diviem maziem bērniem.

Pēc steidzami veiktās operācijas Vents Krauklis ievēro mierīgu režīmu un apsolījis ģimenei vairs nestrādāt padsmit stundas dienā, bet atrast laiku ģimenes dzīvei un atpūtai.

Nu Vents dzīvo mierīgi un bauda sievas gādību, smejoties sakot, ka nu viņai mājās ir trīs bērni, vīrietis bijis ļoti laimīgs, uzzinot, ka tiek izlaists no slimnīcas, jo visu laiku domājis par sieviņu, kura viena mājās aprūpē abus pāra bērnus.

Sirds slimības Valkas mēram parādījās jau kapellas «Bumerangs» ziedu laikā, kad viņš noģībis un ārsts paziņojis, ka mākslinieks ir pussoli no infarkta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu