Toms Lipskis prezentēs pagājušā gada nogalē izdoto albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušā gada izskaņā debijas albumu izdeva jaunais pašmāju kontrabasists Toms Lipskis. 27. martā, plkst 20 Zirgu ielas koncertzālē notiks šā albuma «Holographic Projections» prezentācijas koncerts.

Koncertā piedalīsies Toma Lipska kvintets, kura sastāvā muzicē Dāvis Jurka – saksofons, Oskars Ozoliņš – trompete, Dāvis Bindemanis – klavieres, Toms Lipskis – kontrabass, Rūdolfs Dankfelds – bungas, kā arī stīgu kvartets, kurā muzicē Aleksejs Bahirs, Ivars Brīnums – vijole, Pēteris Trasuns – alts un čellu spēlēs Jānis Pauls.

Koncertā skanēs Toma Lipska oriģinālmūzika, kurā dzirdamas ietekmes no akadēmiskās mūzikas, tradicionālā džeza, contemporary, kā arī free jazz žanriem. Tiks atskaņotas albumā ietvertās kompozīcijas, kā arī citi līdz šim nedzirdēti skaņdarbi, kas ir aranžēti tieši šim džeza kvinteta sastāvam kopā ar iepriekš minēto stīgu kvartetu.

Biļetes iegādājamas vietnē www.ticketshop.lv , kā arī koncerta norises vietā koncerta dienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu