Plastikas ķirurģijas trends: sievietes vēlas līdzināties Ivankai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV prezidenta Donalda Trampa vecākā meita Ivanka ir veiksmīga uzņēmēja ar pievilcīgu vizuālo tēlu. Daudzas sievietes Amerikas Savienotajās Valstīs jau šobrīd izvēlējušās veikt dažādas plastiskās operācijas, lai izskatītos kā viņa. Arī kāds kosmētiskās ķirurģijas uzņēmums Ķīnā uzskata, ka sievietes pavisam drīz to vēlēsies darīt arī šajā pasaules daļā.

«Jaunas sievietes Ķīnā maina savu izskatu, lai līdzinātos filmu zvaigznēm,» Ķīnas uzņēmuma «Foshan» vadītāja Li Juņsjin sacījusi izdevumam «The Washington Post», piebilstot, ka visbiežāk tiek «uzlabotas» acis, lūpas un deguni.

«Nav nekādu šaubu, ka sievietes šeit vēlas Ivankas lielās acis, skaisto degunu un lūpas, un arī viņas skaisto figūru.»

Šis Ķīnas kosmētiskās ķirurģijas uzņēmums jau šobrīd piedāvā procedūru ar nosaukumu «Foshan Yiwanka Medical Management». Tajā ietilpst acu operācija, deguna operācija, liposakcija un krūšu palielināšana.

Foto: AP/ScanPix

Plastikas ķirurgs no Beverlihilsas, kurš strādājis arī Ķīnā, izdevumam «People» komentē, ka ķīniešu kultūra plastiskās operācijas uztver kā normu daudz vairāk par citām kultūrām.

«Man ir bijuši ķīniešu izcelsmes pacienti, kuri lūdz padarīt viņus līdzīgus slavenībām. Ivankas Trampas seja ir ļoti tuvu ideālai - lielas acis, sirds formas seja ar mazu, sievišķīgu zodu un vaigu kauli, kas ir augstu, bet nav pārlieku uzkrītoši,» komentē ķirurgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu