Aktieri Amanda Seifrīda un Tomass Sadoskis apprecējušies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Pirms pāris dienām kļuva zināms, ka hakeri ielauzušies aktrises Amandas Seifrīdas telefonā un internetā nopludinājuši viņas privātās bildes, tajā skaitā pikantus kailfoto. Slavenībai šajā nedēļā noticis vēl viens liels notikums, šoreiz priecīgs – viņa apprecējusies ar mīļoto vīrieti Tomasu Sadoski.

Par laulībām publiski izpļāpājās pats Tomass Sadoskis, viesojoties vakara šovā «Late late show».

Saņemot jautājumu par līgavu un tās grūtniecību, aktieris raidījuma vadītāju uzreiz izlabojis, sakot, ka Amanda ir viņa sieva, ne līgava.

Izrādās, pāris apprecējušies pagājušajā nedēļas nogalē, par savu lēmumu neinformējot pilnībā nevienu un nerīkojot lielas viesības.

Tomass atklājis, ka viņi vienkārši kopā ar mācītāju aizbēguši no valsts un apprecējušies, diena bijusi lieliska, un pēc ceremonijas viņi laiku pavadījuši divatā, baudot viens otru, pastaigas, vakariņas un mierīgu vakara izskaņu pie TV, kā nekā Amanda ir pēdējā grūtniecības mēnesī un nav gatava trakām izklaidēm un dejām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu