Puga pastāsta, kāpēc attiecības ar vienu cilvēku izjūk, bet ar citu izdodas nosargāt!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktieris Ivars Puga zinot, ka gan teātrī, gan dzīvē nekas neesot svarīgāks par cilvēku savstarpējām attiecībām. To līkloči spējot gan visvairāk iepriecināt, gan sāpināt. Šādas atklāsmes lasāmas intervijā ar aktieri jaunākajā žurnāla «IEVA» numurā.

Aktieris šobrīd piedzīvojot trešo kopdzīvi un viņa dzīvesbiedre ir bērniņa gaidībās. Jautāts, vai viņam esot atbilde, kādēļ attiecības ar vienu cilvēku izjūk, bet ar citu tās tomēr izdodas nosargāt, viņš atbild, ka viss esot atkarīgs no cilvēka spējas rast kompromisus. Un, kad iemīlēšanās beidzoties, tad mīlestība tomēr esot darbs.

«Sākumā sieviete ir pozitīva, smaidīga, uzkrāsojusies, bet pēc tam var iestāsies brīdis, kad ir tikai halāts un čības. Un tas ir normāli, bet... Bērnu priekšā vecāki vienmēr savācas. Tad kāpēc tāpat nevar izturēties arī viens pret otru?» retoriski jautājis aktieris. Tā jau esot klasika, kad vīrs vai sieva piedāvājot kaut kur aiziet, otrs atbild, ka ir noguris. «Bet, ja bērns piedāvā, pieaugušais nopūšas, bet iet. Pret partneri otrs bieži sāk slinkot, bet tad ari attiecības iet uz leju. Bērns, tiklīdz piedzimis, automātiski ir tavējais, bet otrs cilvēks tev no rokām var izslīdēt. Tas ir ļoti svarīgi - rīkoties tā, lai viņš neaizslīd projām,» dzīves atziņās dalījies Puga.

Aktierim grūts temats esot nepārkāpjamās robežas attiecībās, jo savā dzīvē viņš tās esot pārkāpis gana. Īpaši daudz sāpinājis un pāri nodarījis otram cilvēkam viņš esot jaunības gados, bet diemžēl tur neko labot vairs nevarot, tādēļ arī viņš nemoralizējot par robežām.

Ivars Puga esot oficiāli šķīris savu bijušo laulību, taču vēl neesot precējies otrreiz. «Taču to izdarīšu,» apņēmības pilns apgalvojis aktieris, «Bērnībā man bija kolosāla ģimene, kad pats apprecējos, zināju, ka paraugs ir man acu priekšā, ka tā arī es gribu dzīvot. Man nesanāca. Vēl joprojām jūtu lielu vainas apziņu pret savu bijušo sievu, bet - kas izdarīts, izdarīts.» Tās bijušas jaunības kļūdas ar ambīcijām un iekšējiem dēmoniem. Puga priecājoties, ka par spīti visam ar bijušo sievu attiecības saglabājušās labas. Īpaši svarīgi tas esot tādēļ, ka viņa vienmēr palikšot viņa bērnu māte.

«Taču toreiz, kad jutu, ka sarkanā līnija ir pārkāpta, nodomāju, ka vairs nekad neprecēšos, jo pats savu ideālu ar savu līdzdalību biju sagrāvis,» žurnālam «IEVA» atzinis aktieris. Viņš neesot bijis pietiekami gudrs un pacietīgs. Jaunībā izteikta bijusi neiecietība un paštaisnums. «Bet tā ir taisnošanās, kurai pašlaik nav jēgas,» piebildis Puga.

Visu interviju ar Ivaru Pugu lasiet žurnāla «IEVA» numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu