Modes & skaistuma ziņas: Oasis atgriežas, Gruzija RFW, jauns modes raidījums

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Klāt pavasaris un viss, kas skar modi, top vēl aktuālāks! Kā jau ik gadu - šajā laikā veras vaļā veikali un tiek prezentētas jaunas kolekcijas. Ieskaties arī tu!

Rīgas modes nedēļā pirmo reizi tiks prezentēta Gruzijas mode

Šajā Rīgas modes nedēļas sezonā no 28. marta līdz 1. aprīlim pirmo reizi piedalīsies dizaineri no Gruzijas. Kā ierasts, savas pret-a-porter 2017. gada rudens-ziemas sezonas tērpu kolekcijas rādīs dizaineri arī no citām valstīm. Pēdējā laikā Eiropas modes pasaulē arvien biežāk izskan vairāku Gruzijas dizaineru vārdi. Modes māksliniekiem no šīs valsts veiksmīgi izdodas atrast līdzsvaru starp etniskiem rakstiem un nacionālajiem motīviem un jaunākajām modes tendencēm piegriezuma un krāsu gammas ziņā. Pavisam drīz par to varēs pārliecināties arī rīdzinieki un Rīgas viesi – 26. RIGA FASHION WEEK sesijā piedalīsies zīmoli Mariam Gvasalia un Dalood no Gruzijas. Katru sezonu Rīgas modes nedēļā ar jaunākajām kolekcijām interesentus iepazīstina ne tikai labākie vietējie dizaineri, bet arī daudz modes mākslinieku no kaimiņvalstīm un arī tālākām zemēm, šādi vairojot starptautisko interesi par šo notikumu.

Foto: publicitātes

Oasis atgriežas Latvijā!

Plaši iecienītais britu apģērbu zīmols OASIS atgriežas Latvijas tirgū. Pēc rūpīgas izvēles to nolemts pārstāvēt ar multi brendu veikala DEBENHAMS starpniecību. Jau no marta sākuma OASIS papildinās veikala sortimentu, tam tiks atvēlēta omulīga un iedvesmojoša vide - 55,7 m2 plaša tirdzniecības zona ar košajam zīmolam raksturīgo interjeru. Ieskaties jaunajā Oasis kolekcijā, kas ir ļoti romantiska, tropiska un eleganta!

Jauns modes raidījums "Mans skapis – mana vizītkarte!"

Jaunais raidījums Mans skapis – mana vizītkarte priecēs ne tikai ar jauniem, sievišķīgi aktuāliem tematiem un padomiem, bet arī ar jaunu un līdz šim televīzijas ekrānos neredzētu raidījuma vadītāju. Ar dalībniekiem sarunāsies un dalīsies savās zināšanās par modes lietām vizuālā tēla stiliste, grima māksliniece Gita Šildere, kura vairāk nekā sešus gadus sniedz konsultācijas sievietēm un palīdz piemeklēt skaistākās apģērba – ģērbšanās stila iezīmes un odziņas, lai padarītu sieviešu ikdienu un svētku reizes īpašākas! Katrs raidījums būs veltīts konkrētai tematikai, piemēram, gadalaikam, svētkiem, kino filmai vai kādam citam īpašam notikumam. Atbilstoši raidījuma tematikai gaidāmi eksperimenti, kuros tiks izmēģināts viss, kas saistīts ar sezonālām, kalendārām aktualitātēm vai citiem saistošiem notikumiem. Mans skapis – mana vizītkarte jau no 2. aprīļa svētdienas vakaros plkst. 19.30 Kanālā 2.

Foto: publicitātes

COS × HAY

Iezīmējot gadalaiku maiņu ar dabas iedvesmotu sūnu zaļu un olīvkrāsas toņu paleti, COS X HAY sadarbība turpinās 2017. gada pavasarī, pētot HAY dārza mēbeļu kolekcijas arhitektoniskos elementus. COS radoša direktore Karīna Gustavsone (Karin Gustafsson) pati izvēlējās lietas, ko iekļaut šajā īpašajā mājas lietu kolekcijā, ko veido preču sērija darbam, dzīvei un maltīšu gatavošanai/pusdienošanai. COS x HAY ir pieejams COS veikalā Londonā, Kensingtonā – Haistrītā, Vīnē, Neubaugasse, un Gēteborgā, Lilla Nygatan. Jau no februāra daļa kolekcijas ir pieejama visā Eiropā - cosstores.com.

H&M Edition – svaiga pieeja perfektām vīriešu garderobes lietām

Svaigas un perfektas lietas vīriešu ikdienas apģērba garderobei – klasisks dizains mūsdienu vīrietim. H&M Edition ir jauna premium kolekcija, kas ietver apģērbus, kurus vīrieši šobrīd vēlas vilkt. 2017. gada pavasara debijas kolekcijā ir, piemēram, džemperis ar apaļu kakla izgriezumu, lidotāja stila jaka ar polsterējumu vai džinsu bikses. Katras lietas dizains ir vēlreiz rūpīgi aplūkots, ņemot vērā katru griezumu un šuvumu, radot jaunu izteiksmīgu tēla virzienu, kas turpināsies un attīstīsies arī nākamajās sezonās. H&M Edition kolekcija veido tēlu, kas ir vairāk nekā tikai mode, un būs pieejama tiešsaistē no 16.marta.

«Vaide» jaunajā pavasara sezonā pārsteidz ar neparastiem piegriezumiem

Šosezon zīmola «Vaide» pavasara – vasaras kolekcija pārsteidz ar apģērbu daudzfunkcionalitāti, smalkām detaļām un neparastiem piegriezumiem un risinājumiem. Šogad aktuālā kleita ar rāvējslēdzēju, kas var kalpot gan kā pagarinātā veste, gan kā pavasara/vasaras mētelis, ir kombinējama gan ar topiem un biksēm, gan ir valkājama virs vasaras kleitas ar lencītēm. Savukārt biroja kostīmi ir transformējušies no stīviem un ikdienišķiem uz ļoti smalkiem un sievišķīgiem, ar neparastiem dizaineru piedāvātajiem risinājumiem – līdz ar siltāka laika iestāšanos tiek ieviesti romantiski akcenti, kā šifona detaļas, iestrādātas muguras daļā. Caurspīdīgi audumi, oversize stila modeļi un šosezon aktuālā tendence «total look» sniedz iespēju kombinēt atšķirīgus modeļus no dažādiem vienādas tonalitātes audumiem, ļaujot valkātājai izmantot plašu iztēli sava koptēla pilnīgai izveidei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu