Preslijai šķiršanās laikā nāksies bijušajam vīram maksāt 10 tūkstošus mēnesī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā raksta portāls «RadarOnline» rokenrola karaļa Elvisa Preslija vienīgajam bērnam Lisai Marijai Preslijai visu šķiršanās laiku nāksies maksāt bijušajam vīram, mūziķim Maiklam Lokvudam katru mēnesi desmit tūkstošus dolāru, lai viņš varētu atļauties dzīvot ierasto dzīvesveidu.

Tiesa nav likusi sievietei maksāt alimentus, bet, vadoties pēc tiesas dokumentiem, jebkurā mirklī tiesnesis šo lēmumu var mainīt, liekot Lisai maksāt alimentus jau no mirkļa, kad tika iesniegti šķiršanās dokumenti.

Vadoties no pirms laulībām parakstītiem dokumentiem, pēc šķiršanās Preslijai nebūs bijušajam vīram jāmaksā laulātā pabalsts, jo viņš personīgi parakstījis dokumentus, ka šķiršanās gadījumā nevēlēsies no bijušās sievas ne centa.

Šķiršanās procesa laikā pāra meitas dzīvo pie Priscillas Preslijas, kura rūpējas par meitenēm un dara visu, lai vecāku mīlestības beigas nekādā veidā neietekmē viņu dzīvi.

Tiesai ne tikai jāizšķir pāra laulība, jāizlemj, pie kura no vecākiem dzīvos meitas, bet vēl jāizskata Preslijas iesniegums saistībā ar Lokvuda interesi par bērnu pornogrāfiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu