Čārlija XCX dusmīga uz izdevējiem, laiž klajā jaunu miksteipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24 gadus vecā britu popzvaigzne «Charli XCX» (Charlotte Emma Aitchison), kuras dziesma «Boom Clap» pirms diviem gadiem iekaroja visus iespējamos mūzikas topus, nespējot sagaidīt, kad izdevēji «Atlantic» izdos viņas jauno albumu, 10. martā laidusi klajā bezmaksas miksteipu (mixtape) ar desmit dziesmām «Number 1 Angel».

Miksteips būtībā ir starpposms starp pagājušogad izdoto singlu «After The Afterparty», kurš ļoti lielus panākumus neguva, un šogad septembrī ieplānoto jauno studijas albumu. Ierakstu producējis jaunais britu mūzikas producents A. G. Cook.

«Šeit iekļautas dziesmas, ko es un A. G. Cook radījām divu nedēļu laikā Losandželosā, kad es biju diezgan lielā depresijā,» viņa stāsta intervijā izdevumam «NME».

Ieraksts seko 2013. gada albumam «True Romance» (skat. recenziju), kurš pirmajā nedēļā Apvienotajā Karalistē pārdots vien 1241 vienībā. Un 2014. gada «Sucker», kurš arī nebija komerciāli ļoti veiksmīgs. Loģiski, ka izdevēji «Atlantic» sāka nervozēt un izvirzīja savas prasības. Tiesa, «Atlantic» apzinājās, ka pavisam pārtraukt attiecības ar Čārliju viņi nevēlas, jo dziedātāja, līdzīgi kā Sia, ir izcila dziesmu komponiste citiem māksliniekiem. Piemēri nav tālu jāmeklē - Icona Pop «I Love It», Selena Gomez «Same Old Love» u.c.

Pati Čārlija atzīst, ka jaunais miksteips tapis, izdevējiem nezinot.

Miksteipā, kas būtībā tas pats albums vien ir, iekļautas desmit dziesmas, un tajā piedalās tādi viesmākslinieki kā dāņu dziedātāja Mø, Raye un Afija (Uffie).

Atgādinām, ka 2013. gadā Čārlija uzstājās Salacgrīvā Positivus festivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu