Profesors iepazīstina ar saviem bērniem un pasmejas par neizdevušos interviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Profesors Roberts Kellijs sniedzis vēl vienu interviju raidsabiedrībai BBC, iepazīstinot ar savu sievu Kimu Čungu un mazajiem bērniem Merionu un Džeimsu, kuri nejauši pārtrauca tēva nopietno interviju par starptautiskiem politikas jautājumiem.

Gan Kellijs, gan viņa sieva atzina, ka viņiem notikušais šķitis smieklīgs, kaut arī viņi bija uztraukušies par pārtraukto interviju. «Mēs bijām uztraukušies, ka BBC nekad vairāk mums nezvanīs,» intervijā saka Kellijs.

Ģimene stāsta arī to, ka sociālajos tīklos saceltā ažiotāža viņus nogurdinājusi. Tajā pašā laikā profesora sieva uzsver, ka nesatraucas par sevis kā auklītes uztveršanu. «Mēs par to tā neuztraucamies. Es vienkārši neesmu auklīte. Tā nav patiesība,» norāda sieviete.

Jau ziņots, ka negaidīts pavērsiens piedzīvots brīdī, kad profesors Kellijs tiešsaistē no savām mājām sniedza intervijuBBC – istabā viens pēc otra ienāca abi viņa mazgadīgie bērni.

Kellijs ir Dienvidkorejas Pusanas Nacionālās univesristātes politikas zinātnes profesors. Viņš BBC tiešraidē sniedza savu komentāru pār jaunākiem notikumiem Dienvidkorejā, kur piektdien no amata atcelta valsts prezidente.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu