Vai māksliniece Liene Skulme ir kopā ar septiņu bērnu tēvu Māri Gavaru?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Žurnāls «Kas Jauns» raksta, ka pēdējā laikā gleznotāja Liene Skulme vairākkārt manīta uzņēmēja, septiņu bērnu tēva Māra Gavara sabiedrībā, un kāpēc gan ne? Gan Liene, gan Māris ir brīvi cilvēki un var meklēt savu laimi.

Pirms pusgada modele, septiņu bērnu māmiņa Una Gavare pameta savu bērnu tēvu Māri un kopā ar pāra bērniem pārcēlās uz dzīvi Kanāriju salās pie miljonāra Ainara Gulbja, tajā pašā laikā arī presē parādījās pirmās ziņas par Lienes un aktiera Andra Buļa attiecību peripetijām, kurām sekoja arī viņu šķiršanās.

Bulis izvēlējās atgriezties pie sievas un dēla, nu viņu ģimenē ienākusi arī meitiņa, tā arī Liene palika brīva sieviete un sāka pavadīt daudz laika kopā ar senu paziņu Māri Gavaru.

Pagājušajā nedēļā viesnīcā «Hotel Roma» norisinājās Lienes Skulmes labdarības vakars, kurā viņa centās savākt līdzekļus ar vēzi slimās brāļa meitas ārstēšanai, šo pasākumu apmeklēja arī Gavars, kurš, pamanot presi, centās maz laika pavadīt kopā ar Lieni, bet neslēpa, ka viņi jau sen ir pazīstami.

Dažas dienas pēc pasākuma Liene un Māris jau atkal pieķerti kopā, šoreiz iznākot no viesnīcas un mīļi čalojot, dodoties tālāk savās gaitās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu