Kāpēc aktrise Eva Mendesa katru dienu ēd vienu un to pašu ēdienu gan pusdienās, gan vakariņās?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Eva Mendesa intervijā izdevumam «Shape» atzina, ka disciplinē sevi, lai katru otro dienu apmeklētu sporta nodarbības, tāpat viņa neizjūt nekādu pieķeršanos ēdienam, bet ēd veselīgi, katru dienu vienu un to pašu ēdienu gan pusdienās, gan vakariņās. Aktrise nedomā par ēdiena garšu, vienkārši ēd, lai spētu eksistēt.

Brokastīs aktrise labprāt bauda olu kulteni un vienu tostermaizi, Mendesa dievina olas, jo no tām var pagatavot tik daudzus dažādus un vienkāršus ēdienus, turklāt tie ir pārbagāti ar olbaltumvielām.

Pusdienās un vakariņās Eva ēd zivi ar rīsiem un reizēm pievieno ēdienam dārzeņu salātus, aktrisei neapnīk vienveidīgs ēdiens, jo viņa nedomā par ēdienu kā ko vairāk kā vienkārši «degvielu» ķermenim. Ēdot slavenība nemēģina izgaršot maltīti, vienkārši mēģina pēc iespējas ātrāk paēst.

Pēc otrās meitas dzimšanas aktrisei nācās vairāk veltīt laiku, lai atgūtu figūru, bet, tā kā bērnu dēļ viņai nākas visu laiku būt kustībā un papildus vēl tiek apmeklēta sporta zāle, viņa ātri vien atguva figūru un nu disciplinē sevi, apmeklējot trenažieru zāli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu