Aktieris Koltons Heins, piepalīdzot Šērai, saderinās ar mīļoto vīrieti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

11.martā ceļojuma laikā uz Meksiku saderinājies seriāla «Teen wolf» zvaigzne Koltons Heins un slavenību iecienītais mājokļu dizainers Džefs Līthams. Džefs pārsteidza mīļoto vīrieti, radot īpašu romantisku vakaru.

Par lielisko notikumu fanus informēja pats aktieris, ievietojot sociālajos tīklos fotogrāfijas no lielā notikuma un piebilstot, ka atbildējis ar jāvārdu.

Lai padarītu bildināšanu īpašāku, Līthems lūdza dziedātājas Šēras palīdzību, māksliniece ierakstīja īpašu video sveicienu, kas tika parādīts lielos ekrānos, pāris minūtes pirms Džefs metās uz viena ceļa un izteica bildinājuma vārdus.

I SAID YES!!! ??❤️ @jeffleatham

A post shared by Colton Haynes (@coltonlhaynes) on

Koltons savai labākajai draudzenei aktrisei Allijai Maki «SnapChat» sarunā demonstrējis saderināšanās gredzenu, kurā iestrādāti pat dimanti, kas nav raksturīgs vīriešu saderināšanās gredzeniem.

Uzzinot par aktiera saderināšanos, viņa fani un aktieri sveica Koltonu ar īpašo notikumu, priecājoties, ka viņam izdevies sastapt to īpašo cilvēku, kas viņa dzīvi vienmēr padarīs īpašāku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu