Seriālu aktrise Analīna Makkorda paziņojusi, ka 18 gadu vecumā piedzīvojusi izvarošanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «90210» aktrise Analīna Makkorda paziņojusi, ka astoņpadsmit gadu vecumā to izvaroja un desmit gadus viņa nav spējusi tikt tam pāri, jo vienmēr uzskatījusi, ka tā bijusi viņas pašas vaina.

Aktrise intervijā stāsta, ka atļāvusi kādam draugam palikt savā mājvietā, jo vīrietim bija vajadzīga vieta, kur pāris dienas uzturēties. Jau pirmajā naktī viņa pamodusies un sajutusi, ka vīrietis atrodas viņā.

Analīna sastingusi un nav spējusi pretoties, bet gaidījusi, kad viņš pabeigs savas darbības, tieši tāpēc slavenība desmit gadus nav spējusi tikt tam pāri, jo nav cīnījusies, nav saukusi pēc palīdzības, vien gulējusi un ļāvusi tam notikt.

Slavenība pēc incidenta sākusi griezt rokas, apsvērusi pašnāvības iespēju, jo vienmēr jutusies netīra, un beigu beigās sākusi slimot ar smagu depresiju.

Vēlāk populārajā jauniešu seriālā aktrises tēlu Naomiju izvaroja, un viņai nācās pārdzīvot visas sajūtas, domas, rīcības vēlreiz vairāku mēnešu garumā, tik ilgi, kamēr tika nofilmēta visa seriāla otrā sezona.

Nu aktrise ir tikusi pāri izvarošanai un apzinās, ka viņai ir «balss», šādas lietas nav jāslēpj, nav jānoklusē un izvarošana nekādā veidā nevar būt paša upura vaina.

Analīna aicina izvarošanas upurus neielikt sevi «kastē», bet cīnīties, runāt, dzīvot!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu