Rīgā britu dziedātājs Toms Odels

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. martā koncertzālē «Palladium» uzstāsies hita «Another Love» autors, talantīgais britu mūziķis Toms Odels (Tom Odell). Dziedātājs Rīgā ieradīsies savas turnejas «Wrong Crowd Tour» ietvaros. Atgādinām, ka Odels Latvijā viesojies jau divas reizes, uzstājoties «Positivus» festivālā 2013. un 2015. gadā.

Pirms četriem gadiem Toms Odels ar savu pirmo singlu «Another Love» uzreiz iekļuva Lielbritānijas pārdotāko dziesmu Top 10. Gadu vēlāk britu dziesminieks tika nosaukts kā viens no pretendentiem «BBC Sound of 2013» balvai. Šajā pašā gadā Odels ieguva arī prestižo «BRITs Critics' Choice Award», ko pirms tam saņēmuši tādi mūzikas grandi kā Adele un «Florence and the Machine».

Šobrīd mūziķa kontā ir jau divi veiksmīgi albumi - «Long Way Down» (skat. recenziju) un «Wrong Crowd». Albums «Long Way Down» tika ierakstīts dzīvajā, visai pavadošajai grupai spēlējot kopā. To novērtēja arī melodiskās popmūzikas klausītāji, kas ierakstu padarīja par Nr. 1 albumu Lielbritānijā.

Vairākums Odela dziesmu ir klavieru balādes, kurās centrālā loma ir atvēlēta klavieru un viņa balss saspēlei. Tas īpaši novērtējams dzīvajās uzstāšanās - tās vienmēr ir patiesas un izjustas. Britu dziesminieks un pianists ir iepriekš uzstājies uz «Positivus» festivāla galvenās skatuves, pulcējot vienu no lielākajiem apmeklētāju pūļiem un demonstrējot lielisku vokālu.

Biļetes uz Toma Odela koncertu būs nopērkamas jau no piektdienas, 25. novembra, plkst. 10.00 «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena būs 39 EUR.

Bet jau šodien «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu