«Nabaklab» folkmetāls no Rumānijas - «Negura Bunget»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. martā, klubā «Nabaklab» (Z.A.Meierovica bulvārī 12, Rīgā) ar koncertu atgriezīsies Rumānijas folkmetāla grupa «Negura Bunget». Grupa Rīgā prezentēs savu jaunāko albumu «ZI».

Grupa šogad svin 23. pastāvēšanas jubileju, un 10 gadus kopš albuma «OM» izdošanas.

Koncerta programmā grupa iecerējusi spēlēt gan jaunās dziesmas, gan vecās, īpaši fokusējoties uz «OM» albumu. «Īpašs atskaņošanas saraksts atspoguļos šo jubileju, tā kā mēs uzstāsimies gan ar jaunajām dziesmām, gan ar vecajām, īpaši fokusējoties uz «OM» albumu,» vēsta grupas pārstāvji.

Vācu ierakstu kompānija «Prophecy Productions» aizgājušajā gadā izdevusi grupas jaunāko albumu «ZI», kā otro daļu «Transilvānijas triloģijai», pie kuras radīšanas grupa «Negură Bunget» bija strādājusi jau ilgāku laiku.

Albumā «ZI» grupa pēta cilvēka elementus, praksi un tradīcijas saistībā ar dabu un to, kā šis savienojums formē iedzīvotāju garīgos horizontus. Otrais triloģijas posms tiek simbolizēts ar terminu «Vārdi».

Savas ilgās pastāvēšanas laikā «Negură Bunget» izdevusi 7 albumus, uzstājusies vairāk nekā 1000 koncertos visā pasaulē, izveidojot personīgu muzikālu, konceptuālu projektu, kas dziļi sakņojas tautas mūzikas elementos.

Koncerta sākums plkst. 21.00. Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā ticketshop.lv vietnē, cena 8 - 15 eur.

www.ticketshop.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu