Džanuarija Džonsa vēlas meklēt mīlestību ar šova «Vecpuisis» palīdzību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Aktrise Džanuarija Džonsa jau vairāk nekā gadu nav gājusi uz randiņiem un visu savu laiku velta kino lomām un dēla audzināšanai. Džonsa ir nogurusi no vientulības un vēlas atrast savu laimi. Sarunā ar Džeimsu Kordenu viņa vadītajā televīzijas šovā slavenība atzinās, ka vienmēr sapņojusi par dalību šovā «Vecpuisis».

Aktrise sarunu šovā stāstījusi, ka skatījusies šovu sezonā, kurā piedalījies vecpuisis Bens Higinss, un domājusi, ka vēlas piedalīties šovā un iekarot viņa sirdi.

Džanuarija šo vēlmi izteikusi arī savam preses sekretāram, kas bijis šausmās no slavenības idejas, jo piedalīšanās šāda veida šovā sagrautu viņas karjeru.

Par spīti visam tas joprojām ir viņas sapnis, bet aktrise vēl neriskē to īstenot.

Raidījuma vadītājs ieteicis Džonsai vienkārši sazināties ar vīrieti, kas tai iepaticies, bet izrādās, ir problēma - Džonsai patīk arī citu sezonu vecpuiši, un viņa vēlētos šovā iepazīties ar vairākiem kungiem un beigās izvēlēties savu īsto.

Iespējams, tuvākajos gados Džanuarija Džonsa šovā «Vecmeita» meklēs savu īsto un vienīgo starp šova «Vecpuisis» dažādu sezonu dalībniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu