«Daugavas vanagi» 16.marta gājienā paši plāno pulcēt ap 100 dalībniekus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Nākamnedēļ, 16.martā, pieteiktajā gājienā biedrības «Daugavas vanagi Latvijā» Limbažu nodaļa pati plāno pulcēt ap 100 dalībniekus, sacīja Limbažu nodaļas valdes priekšsēdētājs Gunārs Grīnbergs. Viņš norādīja, ka gājienam no Svētā Jāņa baznīcas uz Brīvības pieminekli pieteikti 100 «Daugavas vanagu» pārstāvji, taču pieredze liecinot, ka pievienojas arī cilvēki, kas pasākumam iepriekš nav pieteikušies.

Par drošību gājiena laikā rūpēsies «Daugavas vanagu» nolīgta apsardzes firma, un šāda prakse drošības nodrošināšanai tiek pielietota jau vairākus gadus. «Būtībā ar uzviju rūpējamies par to, lai gājiena iekšienē būtu kārtība,» piebilda Grīnbergs.

Viņš norādīja, ka gājiena laikā plānots izmantot «Daugavas vanagu» un Latvijas karogu. Tāpat katru gadu gājienam pievienojas nacionālās apvienības jaunieši, kas veido karogu aleju pie Brīvības pieminekļa.

Šogad gājienā piedalīsies arī «Daugavas vanagu» priekšsēdētājs Andrejs Mežmalis.

Gājiens no Svētā Jāņa baznīcas uz Brīvības pieminekli un ziedu nolikšanu pie pieminekļa 16.martā norisināsies no plkst.11 līdz 13.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu