Astoņas lielu krūšu problēmas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kaut arī lielākajai vīriešu lielas krūtis raisa tikai patīkamas emocijas, pašām lielo krūšu īpašniecēm tās sagādā ne mazums problēmu. Piedāvājam dažas biežākās problēmas, ar kurām mēdz saskarties sievietes – lielu krūšu īpašnieces!

1. Muguras sāpes

Bieži kopā ar lielām krūtīm komplektā nāk arī problēmas ar muguru. Šādas problēmas var neparādīties uzreiz un tomēr agrāk vai vēlāk, bet tās noteikti parādīsies. Jebkuras pietiekoši lielas krūtis velk to īpašnieci uz priekšu un uz leju, un jo lielākas un smagākas ir krūtis, jo vairāk tiek nospriegoti muguras muskuļi, kas palīdz saglabāt līdzsvaru. Rezultātā mainās sievietes gaita, deformējās mugurkauls un pieaug osteohondrozes, kā arī sirds un plaušu slimību risks.

2. Grūtības ar krūštura iegādi

Lai atrastu labu krūšturi, tev var sanāk izstaigāt ne vienu vien veikalu. Un, ja tev tiešām ir lielas krūtis, tad labs krūšturis noteikti ir vajadzīgs. Īpaši ja ņem vērā, ka lielu krūšu īpašniecēm staigāt bez krūštura ir diezgan sarežģīti.

3. Nav ērti gulēt

Ja tev ir lielas krūtis, tu vari pilnībā aizmirst par gulēšanu uz vēdera. Nu vismaz tik ilgi kamēr kāds nesāks ražot gultas ar speciāliem padziļinājumiem tavām «mazulītēm».

4. Grūtības nodarbojoties ar sportu

Ja tev ir lielas krūtis, skriešana, lekšana, fitness un citas fiziskas aktivitātes var būt problemātiskas pat ar ideālu krūšturi un vairākiem topiņiem.

5. Higiēna

Arī krūšu higiēna var sagādāt problēmas, ja daba tevi ir apdāvinājusi ar lielām krūtīm. Īpaši tas ir sajūtams vasarā, kad pat ļoti slaidi cilvēki var ciest no paaugstinātas sviedru izdalīšanās. Šī problēma var sagādāt nepatīkamus iekaisumus un izsitumus.

6. Paaugstināta vīriešu uzmanība un neadekvāta attieksme

Varbūt ka to nespēs saprast visi, bet arī pārāk liela vīriešu uzmanība var kaitināt. Īpaši ja tu zini, ka vīrieši tev pievērš uzmanību galvenokārt tavu krūšu dēļ. Turklāt daudzi vīrieši uzskata, ka sievietes ar lielām krūtīm ir muļķes un arī tas nav nekas patīkams.

7. Apģērba izvēlne

Vēl kāda lielu krūšu īpašnieču problēma ir visparastākā drēbju izvēle. Lielākajai daļai sieviešu krūtis ir normālas un arī drēbju ražotāji pārsvarā orientējas uz sievietēm ar normālām krūtīm.

8. Gravitācija

Laikam ejot, krūtīm ir tendence nokarāties. No tā cieš visas sievietes, bet sievietēm ar lielām krūtīm tas notiek ātrāk un tendence ir spēcīgāka. Šis ir vēl viens iemesls, kāpēc lielu krūšu īpašniecēm, ir tik svarīgi vienmēr nēsāt krūšturi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu