Koncertā vāks līdzekļus grūtībās nonākušu mūziķu atbalstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

23. martā plkst.19 Latvijas 1.rokkafejnīcā notiks fonda «Līdzskaņa» rīkots labdarības koncerts, kurā tiks vākti ziedojumi fonda īstenotajām aktivitātēm Latvijas grūtībās nonākušo mūziķu atbalstam, informē fonda pārstāve Baiba Kojare.

Koncertā uzstāsies Andis Grīva, Aigars Krēsla, Ralfs Eilands, Olga Rajecka, kā arī grupas «Indygo», «Fuck Art», «Riga Raggae», «The Hobos», «Inokentijs Mārpls» un «Oranžās brīvdienas». Vakaru vadīs Artūrs Mednis.

Visi koncertā iegūtie līdzekļi tiks izmantoti atbalsta sniegšanai grūtībās nonākušajiem Latvijas izpildītājiem un producentiem, par kuriem iesniegti palīdzības pieteikumi fonda mājaslapā. Patlaban fonds saņēmis piecus palīdzības pieteikumus - par atbalsta piešķiršanu tiks lemts 27. marta fonda padomes sēdē.

Fonda mērķis ir sniegt finansiālu, praktisku, emocionālu atbalstu izpildītājiem un fonogrammu producentiem, lai palīdzētu atveseļoties, kā arī pārvarēt pēkšņus zaudējumus un grūtības dzīvē, kas vienlaikus liegušas māksliniekiem iespēju attīstīt savu radošumu un apgrūtinājušas sadzīvi, tādējādi arī izolējot māksliniekus no ierastās ikdienas vides.

bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu