Švarcenegers apsver domu par kandidēšanu uz ASV Senātu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais ASV Kalifornijas štata gubernators un ar lomām Holivudas grāvējos pazīstamais kinoaktieris Arnolds Švarcenegers apsver domu par kandidēšanu uz ASV Senātu, apliecināja vairāki Kalifornijas republikāņi.

Terminatora kinosāgas zvaigzne, iespējams, varētu startēt kā neatkarīgais kandidāts, pieļauj avoti.

Švarcenegera startam 2018.gada Senāta vēlēšanās, kad demokrātu senatorei Daieinai Feinsteinai būs 85 gadi un jācīnās par pārvēlēšanu, jo īpaša uzmanība republikāņu aprindās pievērsta, arī pateicoties eksgubernatora spējām sociālajos medijos sadusmot prezidentu Donaldu Trampu.

Starts vēlēšanās «Arnoldam nodrošinātu skatuvi nākamos 16 mēnešus, lai radītu traucējumus Trampam», sacīja republikāņu stratēģis veterāns, kurš vēlējās palikt anonīms.

Pateicoties kandidēšanai, iezīmētos viedokļu kontrasts tādos jautājumos kā klimata izmaiņas, politiskās reformas un pat imigrācija.

Švarcenegera preses sekretārs Daniēls Kečels iespējamo kandidēšanu nenoliedza, kad viņam par to tika uzdots jautājums.

«Šobrīd gubernators Švarcenegers ir koncentrējies uz to, lai, izmantojot savu platformu, panāktu Vašingtonā uzklausīšanu un saprātīgumu, cīnoties par vēlēšanu apgabalu robežu maiņu, kā mēs to jau izdarījām Kalifornijā,» izdevumam «Politico» norādīja Kečels. «Mēs visas iespējas paturam atvērtas, lai to panāktu».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu