Aktrise Eliza Dušku paziņojusi, ka gadiem ilgi bijusi atkarīga no narkotikām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Aktrise Eliza Dušku, uzstājoties «New Hampshire Youth Summit», paziņojusi, ka daudzus gadus bijusi atkarīga no alkohola un narkotikām. Seriālu zvaigzne neslēpj, ka vienīgā atšķirība starp viņu un cilvēkiem, kuri joprojām lieto alkoholu un narkotikas, ir tā, ka viņa spēja atrast spēku un pārstāt lietot, bet tas nenozīmē, ka viņa nav atkarīga no šīm vielām.

Aktrise Eliza Dušku paziņojusi, ka nelieto ne alkoholu, ne narkotikas jau astoņus ar pusi gadus, bet pirmo reizi pamēģinājusi pīpēt marihuānu jau četrpadsmit gadu vecumā.

Slavenībai ārkārtīgi paticis, kā narkotikas liek viņai justies vai, pareizāk sakot, ko tās ļauj viņai vairāk nesajust, viss bijis jautri līdz mirklim, kad viņa palikusi atkarīga, tad narkotikas vairs nav mīlējušas ne viņu, ne viņas ģimeni, ne draugus, kuri miruši tieši narkotiku pārdozēšanas dēļ.

Foto: reu

Eliza neslēpj, ka atkarības gados nav sevi mīlējusi, izjutusi depresiju un apzinājusies, ka viņas ģimene nevēlas, lai viņa atrodas tās tuvumā, un reiz aktrises brālis tai pateicis, lai vairs nenāk ciemos, jo viņš negrib redzēt to sava bērna tuvumā.

Saprotot, ka lēnām viss tiek pazaudēts, aktrise atrada spēku paziņot ģimenei, ka viņai nepieciešama palīdzība, un, tikai izsakot šos vārdus, viņa patiesi apzinājusies, ka izniekojusi tik daudzus dzīves gadus un savu slikto lēmumu dēļ viņai vēl ilgi nāksies atbildēt par savām kļūdām.

Uzvarot atkarību, Dušku pabeigusi koledžu un veltījusi sevi, lai piepildītu sapņus, jo sapņu piepildīšana, motivācija, kura rodas darbojoties, neļauj aizdomāties un atgriezties pie alkohola vai narkotikām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu