Džastins Terū nevēlas, lai Dženifera Anistone draudzējas ar Bredu Pitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises Dženiferas Anistones vīrs, aktieris Džastins Terū nevēlas, lai viņa sieva atjauno draudzīgas attiecības ar savu bijušo vīru, aktieri Bredu Pitu. Par spīti Anistones skaidrojumiem, ka viņa ir laimīga savā laulībā un vienkārši vēlas palīdzēt bijušajam laulātajam, vīrietis baidās, ka Anistone beigu beigās atgriezīsies Pita apskāvienos.

Tā kā aktierim Bredam Pitam nav daudz tuvu draugu, kas to atbalstītu, uzklausītu un būtu līdzās šķiršanās procesā, nav brīnums, ka viņš meklē ikvienu iespēju, lai atjaunotu kontaktus ar bijušo sievu Dženiferu Anistoni, kuru pats pameta aktrises Andželīnas Džolijas dēļ.

Dženifera atsākusi kontaktēs ar Bredu, tomēr likusi tam saprast, ka viņu attiecības būs tikai draudzīgas, bet, lai kļūtu par labiem draugiem, aktierim ir jānopelna viņas uzticība.

Pits pat pavadījis laiku ar Dženiferas labāko draudzeni, aktrisi Kortniju Koksu, lai uzzinātu, kā viņam atkal kļūt par bijušās sievas dzīves daļu.

Izrādās, Pita un Anistones draudzība nav pa prātam aktrises vīram, aktierim Džastinam Terū, kas nevēlas, lai viņa sievai ir jebkas kopīgs ar Pitu.

Terū jau oktobrī publiski nespēja valdīt savas emocijas un publiskoja sociālajos tīklos fotogrāfiju, kurā Breds Pits nosaukts necenzētos vārdos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu