Skaistule Adriana Lima jau atkal izšķīrusies no mīļotā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Modele Adriana Lima un «New England Patriots» spēlētājs Džulians Edelmens pēc astoņu mēnešu ilgām attiecībām izšķīrušies. Sākot satikties, modele darīja visu, lai pēc iespējas ilgāk noturētu jauno romānu slepenībā, jo mīlas dzīves pieredze liek viņai piesargāties no attiecību veidošanas publiskajā telpā.

Par šķiršanās iemeslu pāris nosauc gan dažādos darba grafikus, kuros grūti atrast brīvus mirkļus attiecībām, gan arī nemitīgos strīdus, kuri rodas, apzinoties, ka jau atkal neizdodas atrast mirkļus, kurus pavadīt kopā.

Limai šoreiz veiksmīgi izdevās slēpt attiecības, jo pirmās pāra kopīgās fotogrāfijas paparaci ieguva tikai šā gada «Super bowl» spēlē, kur Adriana ieradās atbalstīt mīļoto, bet jau dažas nedēļas pēc lielās spēles pāris izlēma iet katrs savu ceļu.

Pēdējos gados Limai tik ļoti neveicas attiecībās, ka viņa izlēmusi likt mieru savai mīlas dzīvei un veltīt visu uzmanību meitām – septiņus gadus vecajai Valentīnai un četrus gadus vecajai Sjēnai.

Meitas dzimušās modeles laulībā ar sportistu Marku Jariču, ar kuru laulībā Adriana bija no 2008. līdz 2016. gadam, bet jau no 2014. gada pāris dzīvoja atsevišķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu