Noskaties! Pieci aktuāli pop video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Nedēļas izskaņā piedāvājam ieskatu jaunākajos popmūzikas videoklipos. Ļoti veiksmīgs izrādījies jaunās, talantīgās dziedātājas Džūlijas Maiklsas (Julia Michaels) jaunais «Issues» klips. Protams, protams, neiztikām arī bez jaunzēlandiešu dziedātājas Lordes jaunā veikuma. Nekas karstāks par viņu šonedēļ nav bijis!

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ariana Grande feat. Future «Everyday»

Popmūzikas lakstīgala Ariana Grande (Ariana Grande) un reperis Future publicējuši pikantu kopdziesmas «Everyday» mūzikas videoklipu. Kamēr klipā abi mūziķi izdzied dziesmu, cilvēki viņiem apkārt publiski izģērbj viens otru un nododas mīlas priekiem.

Singls «Everyday» ņemts no Grandes 2016. gada albuma «Dangerous Woman» (skat. recenziju).

Tapis arī klips balādei ar Džonu Ledžendu (John Legend), kas iekļauta jaunajā «Disney» animācijas filmā «Skaistule un Briesmonis» (Beauty and the Beast).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Bruno Mars «That’s What I Like»

31 gadu vecais havajiešu izcelsmes amerikāņu dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars), īstajā vārdā Pīters Džīns Hernandezs, laidis klajā sava aktuālā singla «That’s What I Like» video. Dziesma ņemta no jaunākā albuma «24K Magic» (24 karātu maģija).

Klipā Bruno dejo, un viņa kustības papildina asprātīga animācija.

Šo dziesmu dzīvajā Bruno izpildīja arī «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Meghan Trainor «I'm a Lady»

23 gadus vecā hita «All About That Bass» zvaigzne un «Grammy» balvas ieguvēja Megana Treinore (Meghan Trainor) laidusi klajā savu jaunāko mūzikas video dziesmai «I’m A Lady», kas ir animācijas filmas «Smurfi: Zudušais ciemats» (Smurfs: The Lost Village) tituldziesma. Dziesmas videoklipā Treinore piedzīvo vairākas kostīmu un blondo matu cirtu sakārtojuma maiņas. Klipā redzami arī mazie smurfi.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Lorde «Green Light»

Talantīgās dziedātājas jaunais singls un video dziesmai «Green Light» dienas gaismu ieraudzījis pagājušo ceturtdien! 20 gadu vecā jaunzēlandiešu zvaigzne paziņojusi arī, ka gaidāms jauns albums. Tā nosaukums - «Melodrama». Dziesmu, kas ir mazliet dejiskāka nekā Lordes debijas albuma kompozīcijas, producējis amerikāņu poproka grupas «Fun.» ģitārists Džeks Antonofs (Jack Antonoff). Kā intervijā dīdžejam Zeinam Lovam atklāja Lorde, beigās visu jauno albumu viņa ierakstījusi kopā ar šo producentu.

Klipu režisējis Grants Singers.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Julia Michaels «Issues»

Džūlijas Maiklsas (Julia Michaels) balsi pirmo reizi plašāk iepazinām norvēģu projekta «Kygo» 2016. gada singlā «Carry Me». Nu meitene izdevusi pati savu solo singlu «Issues», kurš «Youtube» guvis neticami lielu atsaucību. Videoklipā jaunā dziedātāja it kā noskatās uz savām attiecībām no malas, apgalvojot, ka, jā, viņai ir problēmas («Issues»), bet arī mīļotajai otrajai pusītei tādas ir.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu