«Otra puse» dodas jubilejas koncertturnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar romantisku un akustisku koncertu 8. martā Jaunmoku pilī grupa «Otra puse» sāk svinēt savu 25 gadu jubileju un paziņo par 14 koncertiem visā Latvijā, kuros klausītāji tiks iepriecināti ar savām visu laiku labākajām dziesmām, kas raksturo grupas darbību visu šo gadu garumā.

Laika gaitā grupai sakrājušās vairākas duetu dziesmas, tādēļ to izpildīšanai tiks pieaicināta kāda no talantīgajām un Latvijā populārām dziedātājām – Dināra Rudāne, Aija Andrejeva vai Antra Stafecka.

2017. gada koncertos skanēs «Otras puses» populārākie hiti - «Vēstules», «Ieskaties», «Nakts vai Rīts», «Dievs dod», «Pēc lietus», «Uzzīmē mani», «Kopā», «Kā nav, tā nav», «Balāde par 3 saucieniem», «Es tev», «Ave pali», kā arī daudzi citi.

1992. gada augustā grupu «Otra puse» dibināja grupas «Jumprava» līderi Aigars Grāvers un Aigars Krēsla. Tad arī sekoja «Otras puses» tikšanās ierakstu studijā un tādu hitu ierakstīšana kā «Pēc lietus» un «Balāde par trim saucieniem». Tā paša gada rudenī viņi devās savā pirmajā koncertturnejā visā Latvijā.

Pie grupas lielākajiem panākumiem noteikti jāatzīmē divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» par labāko popmūzikas albumu – 2009. gadā «Nakts vai rīts» un 2013. gadā «Uzzīmē mani». Tāpat tautā plaši pazīstamā dziesma, kas iedziedāta duetā ar Aiju Andrejevu, «Ave pali», izcīnīja 2011. gada Muzikālās bankas 1. vietu. Arī jaunākais hits «Es tev» duetā ar Antru Stafecku iekļuva Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu vidū, un šī dziesma turpina būt aktuāla daudzās radio stacijās.

Normundam Pauniņam uz skatuves pievienosies Ivars Makstnieks (taustiņi), Jānis Čubars (ģitāra), Mārtiņš Burkevics (basģitāra) un Mārtiņš Linde (sitamie instrumenti).

Grupa pavasarī sniegs 14 koncertus visā Latvijā:

8.martā Jaunmoku pilī,

10.martā Olainē,

11.martā Siguldā, koncertzālē «Baltais flīģelis»,

17.martā Aizputē,

18.martā Ķekavā,

24.martā Alūksnē,

31.martā Mārupē,

7.aprīlī Kuldīgā,

8.aprīlī Krustpilī,

21.aprīlī Rūjienā,

22.aprīlī Ugālē,

28.aprīlī Kandavā,

29.aprīlī Mazmežotnes muižā

30.aprīlī Mālpilī.

Biļetes iespējams iegādāties kultūras namu kasēs, www.bilesuparadize.lv, kā arī citās Biļešu paradīzes kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu