Aktrise Zoja Saldana apsūdzējusi Holivudu snobismā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Zoja Saldana pievienojas Holivudai veltītajai kritikai saistībā ar spriedzes filmām un to nenovērtēšanu, jo tieši šīs filmas gūst vienus no lielākajiem ienākumiem, jo tās galvenokārt izvēlas personas, kuras apmeklē kino.

Aktrise paziņojusi, ka ir daudzi režisori, kuri uzņem filmas, lai iegūtu «Oskara» nominācijas, tām izvēlas aktierus, kuri vēlāk rotās prestižu žurnālu vākus, šādas filmas nereti nespēj gūt lielus ienākumus.

Toties filmas par supervaroņiem ir liela atbildība, jo tieši šādas filmas spēj uzrunāt bērnus un tiem iemācīt patiesās vērtības, šādas filmas iegūst ienākumus, cilvēku atzinību, bet netiek novērtētas un nominētas balvām.

Zoja uzskata, ka bērni, meklējot savu vietu pasaulē, neskatās nogurdinošas, intelektuālas filmas, vairums izvēlas spriedzes filmas, filmas par supervaroņiem un pat šausmu filmas.

Arī režisors Džeimss Kameorns paziņojis, ka «Oskara» balvas rīkotāji necienīgi novērtē filmas, kuras patiesi skatās cilvēki, režisors uzskata, ka prestižās balvas rīkotāji savā veidā smejas par cilvēkiem, jo viņi saprot, kas patīk cilvēkiem, bet ar nominācijām parāda, kam būtu jāpatīk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu