Vai aktrise Andželīna Džolija jau atradusi jaunu vīrieti?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Atšķirībā no Breda Pita Andželīnai Džolijai šķiršanās procesa laikā nav piedēvēti romāni, aktrise vairumu laika pavada mājās kopā ar bērniem un nedodas uz dažādiem saviesīgiem pasākumiem. Nu izdevums «National enquirer» paziņojis, ka aktrise atradusi Pitam aizstājēju.

Preses izdevums raksta, ka Džolija jau ceļojumā uz Kambodžu flirtējusi ar kādu kungu un flirts pēc atgriešanās Amerikā turpinās arī Losandželosā.

Džolija un kāds kungs kopā devušies ārā no viesnīcas, kurā mitinājās Andželīna, un kopā devās iepirkties un pusdienot.

Tāpat izdevums raksta, ka aktrise savu jauno draugu jau iepazīstinājusi ar bērniem, kas nebūt nav pa prātam Bredam Pitam.

Pitam nākas cīnīties ar bijušo sievu, lai varētu pavadīt laiku ar bērniem, un nu ir kāds vīrietis, kas to var darīt, cik vien vēlas, esot līdzās Džolijai.

Pirms mēneša baumoja, ka Džolija sākusi romānu ar aktieri Džaredu Leto, vai arī šīs ir baumas vai patiesība, uzzināsim drīzumā, slavenībām ilgi neizdodas noslēpt tik būtiskas lietas.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu