Aktrise Ambera Hērda beigusi slēpt savas jaunās attiecības ar uzņēmēju Īlonu Masku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Aktrise Ambera Hērda beidzot izšķīrusies no aktiera Džonija Depa un vairs neslēpj, ka sākusi tikties ar uzņēmēju, «Tesla motors» īpašnieku Īlonu Masku. Baumas par uzņēmēja un aktrises attiecībām parādījās jau pirms pāris mēnešiem, bet, tiklīdz presē parādījās fotogrāfijas, kurās redzams, kā viņa iepērkas veikalā, kur viss maksā mazāk nekā dolāru, neviens neticēja, ka miljardiera mīļotajai sievietei nebūtu gana daudz naudas, lai iepirktos pašos labākajos veikalos.

Pirs pāris dienām aktrise Ambera Hērda kopā ar uzņēmēju Īlonu Masku apmeklēja dokumentālās filmas «An Inconvenient Sequel: Truth to Power» pirmizrādi, turēja viens otra roku un izskatījās iemīlējušies.

Ne Hērda, ne Masks neatbildēja uz izskanējušajiem jautājumiem, vien smaidīja, fotografējās un nozuda filmas demonstrēšanas zālē.

Īlons tāpat kā Ambera 2016.gadā šķīra savu laulību - vienādas problēmas, preses uzmanība, vēlme sākt jaunu dzīvi satuvināja aktrisi un uzņēmēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu