Girgensona «Sabres» nenosargā trīs ripu pārsvaru un zaudē «Penguins»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Trīs vārtu pārsvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pagājušajā naktī neprata nosargāt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas ar 3:4 viesos piekāpās iepriekšējās sezonas Stenlija kausa ieguvējai Pitsburgas «Penguins».

Raiens O'Railijs, Braiens Džionta un Džeks Aikls pirmajā trešdaļā 12 minūšu laikā guva trīs vārtus, taču «Sabres» komanda šo pārsvaru nosargāt neprata. Cīņas turpinājumā Džastins Šulcs, Jevgēņijs Malkins, Džeiks Gencels un Konors Šīrijs katrs guva pa vārtiem, sagādājot Bufalo komandai sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs.

Pēdējās divas ripas «Sabres» savos vārtos ielaida trešās trešdaļas izskaņā ar mazāk nekā minūtes intervālu.

Par mača spožāko zvaigzni nosauca pieredzējušo «Penguins» vārtsargu Marku Andrē Flerī, kas tika galā ar 28 pretinieku metieniem. Viņš cīņas laikā nomainīja neveiksmīgi spēli sākušo Metu Mareju, kas līdz tam savos vārtos bija ielaidis trīs ripas.

23 gadus vecais Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 10 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, lietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja divos no deviņiem iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

«Sabres» komandai savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Kails Okposo.

Dena Bilsmā vadītā «Sabres» komanda piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēdējos septiņos mačos. Turklāt tā vairākkārt nav pratusi nosargāt cīņas laikā iekrāto pārsvaru.

Girgensons šosezon laukumā devies 59 spēlēs, kurās guvis sešus vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles partneriem, bet viņa lietderības koeficients ir -4.

Nākamo maču «Sabres» aizvadīs naktī uz trešdienu (Latvijas laiks), kad savā laukumā uzņems Filadelfijas «Flyers» komandu.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» atrodas 13. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu