Dženifera Lopesa pastāstījusi, kāpēc nav atgriezusies pie bijušā vīra Marka Antonija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušā gada izskaņā dziedātāja Dženifera Lopesa uz skatuves saskūpstījās ar bijušo vīru, dziedātāju Marku Antoniju. Tā kā neilgi pēc tam Marks paziņoja, ka šķiras no sievas, skaistumkaralienes Šenonas de Limas, likās - viss tikai Lopesas dēļ, diemžēl Dženifera nedomā atgriezties bijušā apskāvienos.

Pirms pāris dienām intervijā saņemot kārtējo jautājumu, vai pastāv iespēja, ka viņa reiz atkal būs kopā ar bērnu tēvu, Lopesa atbildējusi, ka savā ziņā joprojām mīl Antoniju, bet viņai ir objektīvi iemesli, kāpēc viņa nekad nebūs kopā ar savu bērnu tēvu, diemžēl šos iemeslus Lopesa nevēlējās atklāt.

Vēl laikā, kad Lopesa un Antonijs bija pāris, dziedātājs Dženiferu nomocīja ar savu nebeidzamo greizsirdību, skandāliem un kontroli.

Lopesas seksīgais tēls savā ziņā izjauca viņas laulību, nu arī dziedātājas deviņus gadus vecais dēls pārmet mātei, ka viņa uz skatuves nevelk bikses, un piemetina, ka viņai tas būtu jādara.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu