Dziedātāja Adele apstiprina, ka ir precējusies ar sava dēla tēvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau labu laiku baumo, ka dziedātāja Adele slepenā ceremonijā ir apprecējusi savu mīļoto, dēla Andželo tēvu Saimonu Koneki. 5.martā uzstājoties Austrālijā, dziedātāja apstiprinājusi laulību faktu.

Pirms dziesmas «Someone like you» izpildīšanas dziedātāja teikusi, ka mēģina atcerēties, kā jutusies mirklī, kad rakstījusi dziesmu, – cik smagas šķiršanās piedzīvojusi, cik daudz pārdzīvojumus un rūgtuma šķiršanās sniegušas, nevar nepieminēt to lielisko sajūtu, kad iemīlies, kad smaidi par ikvienu sīkumu, «tauriņu» efektu vēderā - nekas nevar būt lieliskāk.

Beigās Adele piebildusi, ka vairs nevarēs atgriezties tajās sajūtās, jo nu ir precējusies, ir atradusi īsto un vienīgo personu, ko mīlēt visu dzīvi, tāpēc jāaizmirst, kā tas ir- iemīlēties no jauna un no jauna.

Adele un Saimons sāka tikties 2012.gadā un audzina dēlu Andželo.

Gada izskaņā parādījās pirmās baumas par laulībām, bet māksliniece tās nekomentēja, nu koncertā viņa faniem atzinusi, ka ir precējusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu