Sieviešu dienas rallijā piedalijās Liene Skulme un pat Lienes Šomases mazā meitiņa

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Sieviešu dienas rallijā pavisam piedalījās 723 ekipāžas (Austrumu maršrutā Jēkabpilī startēja 352, savukārt Rietumu maršrutā Tukumā 371) jeb 1446 oficiāli reģistrētas sievietes. Tomēr jāņem vērā, ka katrā automašīnā bez stūrmanes un pilotes atradās arī divas vai trīs līdzbraucējas.

Sieviešu dienas rallijs šogad pucēja vēl vairāk dalībnieču, rallijā piedalījās par 21 komandu vairāk nekā 2016.gadā.

Sieviešu dienas rallijs jau izsenis zināms kā pasākums, kurš ik gadu pulcē tūkstošiem piedzīvojumu kārāko, radošāko un drosmīgāko sieviešu, kuras sīvā, bet sievišķīgā un elegantā veidā sacenšas auto orientēšanās sacensībās.

Crazy driving. A345 #sieviesudienasrallijs #intrigante #cool

A post shared by Liene Skulme (@lieneskulme) on

Arī šogad, tāpat kā pērn, «Sieviešu dienas rallijs» vienlaicīgi startēja divu Latvijas reģionu pilsētās, bet finišēja Rīgā.

Kā jau ierasts, pasākumā piedalījās arī dažas sabiedrībā pazīstamas personas vai ar tām saistīti cilvēki, šoreiz jāizceļ gleznotāja Liene Skulme un dziedātājas Lienes Šomases mazā meitiņa, kurai šis rallijs bija pirmais dzīvē, mazā Gabriela rallijā piedalījās kopā ar krustmāti, bet Liene rallija norises laikā strādāja.

Mums sestdienas rītā nenāk miegs. :) #rallijs #sieviesudienasrallijs #intrigante

A post shared by Liene Skulme (@lieneskulme) on

Vai tu piedalījies Sieviešu dienas rallijā?

Vicināmies ar āmuriem.:) #sieviesudienasrallijs #intrigante

A post shared by Liene Skulme (@lieneskulme) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu