Keitija Holmsa plāno atteikties no karjeras, lai vairāk pavadītu laiku ar meitu Suri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrisi Keitiju Holmsu var nosaukt par patiesi labu mammu, viņa pat ir gatava ziedot savu karjeru, lai spētu veltīt vēl vairāk laika meitas Suri audzināšanai. Intervijā izdevumam «Town&Country» aktrise atklājusi, ka pilnībā gatavojas mainīt savas dzīves prioritātes un vēl vairāk laika iedalīt meitai.

Keitija atklājusi, ka desmit gadus vecajai Suri tuvojas pusaudžu vecums, viņas raksturs sāk mainīties, ar katru dienu meita kļūst arvien patstāvīgāka, tas, protams, priecē Holmsu, bet vienlaikus liek justies skumji.

Aktrise vēlas pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar meitu, pirms viņa pamet bērnības mājas un dodas lielajā dzīvē, jo, vērojot, cik ātri meita aug, aktrise ir droša: viņa nespēs ne attapties, un Suri jau būs sākusi pati savu dzīvi ārpus Holmsas mājas.

Pēdējā laikā nekas arī nav dzirdams par zvaigznes privāto dzīvi, iespējams, to arī slavenība likusi pie malas, lai spētu veltīt visu savu laiku meitai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu