Balles karaliene! Vatsone staro «Skaistules un briesmoņa» pirmizrādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdien Losandželosā notika ilgi gaidītās «Disney» pasakas «Beauty and the Beast» («Skaistule un briesmonis») kino ekranizācijas pirmizrāde. Eleganta un daiļa uz sarkanā paklāja izskatījās arī «Harija Potera» zvaigzne, aktrise Emma Vatsone, kas filmā atveido galveno, Bellas lomu.

«Manī mītošā sešgadniece no prieka lēkā līdz griestiem,» tā par iespēju filmēties šajā filmā reiz teica 26 gadus vecā aktrise.

Aplūko fotogrāfijas!

Atgādinām, ka filmas režisors ir Bils Kondons, kurš veidojis divas «Twilight» («Krēsla») kinolentes.

Foto: Reuters/ScanPix

Kompānija «Disney» šonedēļ atklāja, ka šajā kino ekranizācijā vienu no varoņiem pozicionēs kā atklātu geju. Tas būs pirmais šāds varonis «Disney» pastāvēšanas vēsturē.

Briesmoņa lomā iejuties seriāla «Downton Abbey» («Dauntonas abatija») aktieris Dens Stīvenss. Izskatīgo Gastonu atveidos Lūks Evanss.

Mūzikas autors ir Alans Menkens, kurš par 1991. gada multfilmas skaņu celiņu saņēma divas ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvas.

Filma uz lielā ekrāna no 17. marta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu